ارده عسل سنتی کلونیکو-۶۰۰گرم خالص
ارده عسل سنتی کلونیکو-۶۰۰گرم خالص
مشاهده همه موارد
ارده
ارده چیست؟
ارده دراصل همان کنجد پوست کنده و بو داده شده است که طی فرآیندی آسیاب شده و به یک محصول خوش طعم و مقوی بدون هیچگونه مواد افزودنی برای وعده های مختلف غذایی تبدیل می شود که به آن ارده می گوییم ، قطعا اصل مهم در تهیه ارده خوب در اختیار داشتن کنجد با کیفیت و مرغوب است.
به طور کلی تنها ۱ قاشق غذاخوری یا ۱۵ گرم ارده کنجدی حاوی ۹۰ کالری (انرژی)، پروتئین، کربوهیدرات، چربی، فیبر، مس، سلنیوم، فسفر، آهن، زینک و کلسیم است که این ترکیبات برای بدن انسان بسیار اهمیت دارند. این میزان از ویتامین و مواد معدنی، مواد مغذی، سالم و مورد نیاز بدن را فراهم سازد. به همین دلیل بسیاری از پزشکان و کارشناسان تغذیه مصرف روزانه ارده را توصیه میکنند.
اسناد تاریخی
نقل است ارده را شیخ بهایی جهت تغذیه ای سهل و مغذی برای سربازانی که در جنگ حضور داشته اند ابداع کرده است. غذایی که قوت جنگی سربازان را بالا می برد. بدون شک ارده می تواند یک تغذیه مفید برای شروع یک روز پر کار باشد.
ارده و عسل
ارده محصولی از کنجد است که اگر خواص اعجابانگیز آن را بدانید، شگفتزده خواهید شد. فواید عسل از گذشته بر کسی پوشیده نیست. بنابراین ترکیب ارده و عسل ، نه تنها یک صبحانه یا میان وعده خوشمزه است، بلکه تأثیر مقوی آن بر بدن بیشمار خواهد بود.
طریقه مصرف ارده و عسل
ارده کنجد به تنهایی مزه گسی دارد و معمولاً افراد آن را همراه با شیره انگور، شیره خرما یا عسل ترکیب و مصرف میکنند. همچنین جالب است بدانید که به دلیل طبع گرم ارده و عسل، این ترکیب برای بالا بردن سیستم ایمنی بدن برای مقابله با انواع بیماریهای عفونی همچون کرونا و استفاده آن در روزهای سرد زمستان برای کاهش بسیاری از بیماریها از جمله درد مفاصل و مبارزه با سرد مزاجی در این فصل اهمیت دارد.
خواص ارده عسل به عنوان یک میان وعده همچون صبحانه، عصرانه یا شام سبک بسیار زیاد است. شما میتوانید ارده و عسل را روی حرارت غیرمستقیم قرار دهید تا گرم شوند، آنها را هم بزنید و سپس مصرف کنید. اما در صورتی که ارده و عسل را گرم نکنید، میتوانید از فواید آن نیز بهرهمند شوید.
خواص ارده و عسل
۱- کنجد به دلیل چربی مفید همچون امگا۳ و امگا۶، به درمان فشار خون بالا کمک میکند عسل نیزدر تنظیم فشار خون تأثیر بسزایی دارد. در نتیجه ترکیب ارده و عسل در تنظیم فشار خون کمک میکند. با این حال توصیه میکنیم در مصرف هر ماده غذایی، حد تعادل را رعایت نمایید.
۲- چربی مفید کنجد یا ارده کنجد میتواند به کاهش کلسترول بد و تری گلیسیرید خون کمک بسزایی کند. در واقع بدن با دریافت چربی مفید از غذاهایی همچون ارده و عسل، چربی مضر خون را کاهش میدهد ترکیب ارده و عسل یا مصرف هر یک به تنهایی برای کاهش چربی مضر خون مفید هستند.
ارده کنجد و عسل نه تنها کلسترول بد خون، بلکه فشار خون بالا را به صورت نتیجه بخشی کنترل میکند. در نتیجه افرادی که به صورت روزانه ارده کنجد و عسل در صبحانه یا وعدههای غذایی خود مصرف میکنند، در معرض مشکلات و سکته قلبی کمتری قرار خواهند گرفت.
۳-ارده سرشار از کلسیم بوده و مصرف آن برای سلامت و استحکام استخوانها مفید است.
۴- با توجه به طبع گرم ارده و عسل، مصرف آن یک وعده غذایی کامل و مناسب برای فصل زمستان که بدن ما نیاز به انرژی بیشتری برای گرم کردن خود دارد بوده و موجب افزایش انرژی بدن می گردد.
۵- مواد موجود در عسل موجب تقویت سیستم ایمنی بدن شده و در پیشگیری از ابتلا به بسیاری بیماری ها مفید است.
۶-کمک به درمان روماتیسم از فواید ارده و عسل است.
۷-کنجد سفید شامل مقادیر بسیاری آهن است که برای بهبود کم خونی مفید خواهد بود و عسل طبیعی نیز به درمان کم خونی کمک میکند. در واقع عسل به دلیل خاصیت ویتامین ب۱۲ و آهن به تولید هموگلوبین کمک بسزایی میکند. بس مصرف ارده و عسل برای دختران و زنان در درمان و پیشگیری از کم خونی و فقر آهن یک وعده غذایی مفید و مغذی محسوب می شود.
۸-ارده یک منبع قابل توجه از زینک، سلنیوم، مس، آهن، ویتامین ب۶ و ویتامین ای است. در واقع تمام این ویتامین و مواد معدنی به بهبود سیستم ایمنی بدن کودک کمک میکند. ارده و عسل، هر دو شامل کلسیم هستند. در واقع کودکان برای رشد و افزایش سلامت استخوانهایشان به کلسیم نیاز دارند که این کلسیم از شیر و غذاهایی مقوی همچون ارده و عسل فراهم میشود.مصرف ارده و عسل در وعده صبح موجب بالا رفتن قدرت یادگیری، تقویت حافظه، تامین انرژی مورد نیاز بدن و رشد بهتر در کودکان می شود.
۹-از ارده کنجد در طب سنتی به عنوان درمان اختلالات کبد و کلیه استفاده می شود.
۱۰-تقویت قوای جسمانی و نیروی جنسی از دیگر فواید مصرف ارده و عسل است.
۱۱-ارده نرم کننده سفتی ها و ورمهای سفت داخلی بدن است و دمل ها را نیز نرم میکند.
۱۲-آنتیاکسیدانهای فراوان موجود در این دو ماده غذایی، میتوانند عاملی برای پیشگیری از سرطان در بدن باشند.
۱۳-ارده کنجد یک منبع انرژی مفید است که تنها مصرف یک قاشق از آن، شامل ۹۰ کالری (انرژی) خواهد بود و انرژی مورد نیاز بدن را به صورت قابل توجهی فراهم میسازد. همچنین عسل، قند طبیعی و مورد نیاز بدن را تأمین میکند. در نتیجه ترکیب ارده و عسل برای افزایش انرژی مناسب خواهد بود.
۱۴-مصرف ارده و عسل موجب گرمی بدن شده و از این رو سیستم ایمنی با بیماریهای ناشی از سرد شدن مزاج بدن مقابله میکند.
۱۵- ارده و عسل در درمان آرتروز و بیماریهای مفصلی مفید است.
۱۶-ارده و عسل مسکن درد است، همچنین استفاده موضعی از آن نیز همین خاصیت را دارد.
۱۷-عسل خاصیت ضدعفونی برای بدن دارد. در واقع اگر سیستم ایمنی ضعیفی دارید یا دچار عفونتهای متعدد میشوید، مصرف ارده و عسل به افزایش و بهبود سیستم ایمنی بدنتان کمک بسزایی میکند. به همین دلیل به بسیاری از خانمهای باردار توصیه میشود که مصرف ارده و عسل برای دوران بارداری را فراموش نکنند.
هفت روز هفته ، ۲۴ ساعت شبانهروز پاسخگوی شما هستیم شماره تماس : ۰۹۰۱۲۶۵۳۵۲۱ آدرس ایمیل : info@colonico.ir
فروشگاه اینترنتی کلونیکو، بررسی، انتخاب و خرید آنلاین
کلونیکو به عنوان یکی از فروشگاه های نوظهور اینترنتی با ارائه محصولات تخصصی در خصوص عسل، با پایبندی به سه اصل، پرداخت در محل، ۷ روز ضمانت بازگشت کالا و تضمین اصلبودن کالا موفق شده تا همگام با فروشگاههای معتبر کشور، به تخصصی ترین فروشگاه اینترنتی ایران در خصوص پخش عسل ارگانیک تبدیل شود. به محض ورود به سایت کلونیکو با دنیایی از انواع عسل با رایحه گلهای مختلف رو به رو میشوید! هر آنچه که نیاز دارید و به ذهن شما خطور میکند در اینجا پیدا خواهید کرد.