مروری بر خواص تغذیه ای عسل طبیعی
۱-از ویژگی های مهم عسل خاصیت میکروب کشی آن است.عسل یک ضد عفونی کننده طبیعی است. تحقیقات نشان می دهدگذاشتن آن بر روی زخم ها مانع عفونت می شود. از آنجایی که عسل حاوی مواد آنتی باکتریایی است، می تواند به خوبی باعث بهبود زخم ها شود. عسل نوعی تشعشعات رادیواکتیوی نیز دارد که این امر می تواند در مبارزه با عفونت ها موثر باشد.
۲-مولکول های قند موجود در عسل به راحتی به سایر قندها تبدیل می شوند؛ لذا حتی حساس ترین معده نیز می تواند آن را به سادگی هضم کند.
۳-عسل منبع بسیار خوبی از آنتی اکسیدان است و به همین دلیل نقش بسیار بزرگی در جلوگیری از سرطان و همچنین بیماری های قلبی دارد.
۴-عسل در مقایسه با سایر مواد قندی ۴۰ درصد کمتر کالری دارد. بدین ترتیب هرچند انرژی عسل بسیار بالاست، اما به وزن بدن شخص نمی افزاید.
۵-وقتی عسل با میزان مناسبی آب مخلوط شود، پس از ۷ دقیقه در جریان خون پخش می شود و با آزاد سازی مولکول قند به عملکرد بهتر مغز که اصلی ترین مصرف کننده ی قند در بدن است، کمک می کند و مانع بروز خستگی می شود.
۶-عسل در سلامت و ساخت عوامل خونی موثر است. به علاوه باعث تمیز شدن خون می شود و جریان خون را تنظیم و آسان می کند و مانع بروز مشکلات عروقی و تصلب شرایین می شود.
۷-عسل هرگز فاسد نمی شود، جهت نگهداری نیاز به یخچال ندارد و می توان آن را در دمای اتاق نگهداری کرد.
۸-عسل در درمان آلرژی های فصلی برای ساکنان مناطقی که عسل از گل های همان منطقه به دست آمده ، بسیار مفید است.
۹-عسل به علت داشتن گلو کز و فروکتوز باعث تولید انرژی سریع(سوختن گلوکز)و طولانی (سوختن فروکتوز) می گردد. مصرف مرتب عسل برای تقویت قوای ذجنسی و درمان ناتوانی های آن بسیار موثر است؛ لذا از عسل با روش های مختلف و با ترکیب با عصاره گیاهان موثر در درمان این ناتوانی ها می توان بهره گرفت.
۱۰-عسل تنها غذایی است که استفاده از آن باعث نابودی چرخه ی طبیعت نمی شود.
۱۱-بسیاری به این ماده غذایی لقب اکسیر طول عمر داده اند و معتقدند که مصرف آن می تواند طول عمر را افزایش دهد.
۱۲-عسل یکی از مواد مفید در مبارزه با قارچ ها و میکروب ها به شمار می رود و می تواند پینه های رست و پا را التیام ببخشد.
۱۳-عسل در محکم ساختن دندان ها و لثه نقش دارد و رنگ دندان را سفید تر می کند.
۱۴-عسل برای روده مفید است.جهت زخم روده و اثنی عشر عسل را در آب ولرم حل نموده و مصرف کنید.
۱۵-عسل سستی و بی حالی عضلات را رفع می کند.
۱۶-عسل پادزهر خوبی برای مسمومیت های غذایی به شمار می رود.
۱۷-عسل منبع خوبی برای تامین ویتامین ها و مواد معدنی مورد نیاز بدن است.
۱۸-ترکیبات آروماتیک یا همان عطر و رایحه ی عسل که مجموعی از عطر و طعم گل و گیاهان طبیعت است، نشاط خاصی را به فرد مصرف کننده عسل می دهد.