سرکه انگبین سنتی کلونیکو-نیم لیتر

سرکه انگبین سنتی کلونیکو-نیم لیتر


مشاهده همه موارد


ریال,۹۰۰,۰۰۰
-+

سرکه انگبین

سرکه انگبین 

سرکه انگبین یا همان سکنجبین از نوشیدنی های فرح بخش و سنتی ایرانی است که علاوه بر گوارا بودن ، خواص زیادی هم دارد و از قدیم الایام مورد توجه اطبای سنتی بوده است.در باب اهمیت آن بو علی سینا رساله ای بنام السکنجبین با نام کامل((منافع الشراب المسمی سکنجبین))به زبان عربی نوشته است.

در دوران کهن این نوشیدنی بسیار فرح بخش را با عسل تهیه می کردند اما به مرور زمان و به علت گرانی یا در دسترس نبودن عسل طبیعی بجای آن از شکر استفاده ‌کردند؛ از این جهت برخی بین سرکه انگبین سنتی و سکنجبین امروزی تمایز و تفاوت قایل می‌شوند. در هر حال هرجا سخن از خواص و فواید سکنجبین است و مصرف آن توصیه شده، منظور همان نوشیدنی سرکه انگبین اصیل و سنتی است که با عسل تهیه می شود.

 

شربت سرکه انگبین حاوی انواع ویتامین‌های A ، C ، E گروه ویتامین‌های B مانند B۱، B۲، B۶ ، سدیم، پتاسیم، کلسیم، آهن، منیزیم، پروتئین، اسید استیک و فرمیک، منتول، فلاونوئیدها، کربوهیدرات، قندهایی مانند گلوکز، ساکارز، فروکتوز، مس، فسفر و گوگرد است.

خواص بی نظیر سرکه انگبین
۱-سکنجبین منافع سرکه را دارد و می‌تواند متعادل کننده حرارت و التهابات کبد باشد و در بریدن صفرا شهرت فراوانی دارد. این شربت نفوذ مواد را در بدن بیشتر می‌کند، باز کننده عروق بدن و مجاری است و خون را تمیز و غلظت خون را برطرف می‌کند؛ شربت سرکه انگبین تاثیر چشمگیری در پاکسازی معده، کبد، کلیه‌ها و مجاری ادراری و دفع سنگ کیسه صفرا و کلیه دارد.

۲-این شربت خون را تصفیه و غلظت خون را هم برطرف می‌کند؛ شربت سرکه انگبین تاثیر چشم گیری در پاک سازی معده، کبد، کلیه‌ها و مجاری ادراری و دفع سنگ کیسه صفرا و کلیه دارد.

۳-سکنجبین طبع میانه‌ای دارد و تعدیل کننده مزاج است ولی می‌توانید طبع سکنجبین را برای افراد گرم و سرد‌مزاجان تا حدودی تغییر دهید. می‌پرسید چگونه؟ اگر گرم مزاج هستید و در عید هله‌هوله زیاد خورده‌اید بهتر است به سکنجبین مقداری عرق کاسنی که مزاج سرد و خنکی دارد بیفزایید و همراه کاهو میل کنید، اما اگر سرد مزاج هستید خوب است چند شاخه نعنای تازه که طبع گرمی دارد، در سکنجبین قرار دهید تا عطر و اسانس نعنا را به خود بگیرد و مزه‌دار شود.

۴-توجه داشته باشید اگر میزان سرکه سکنجبین از اعتدال خارج شود طبع آن سرد و برای مبتلایان به زخم معده و روده زیانبار می‌شود و اگر شیرینی آن زیاد شود طبع آن گرم و بسیار چاق‌‌کننده خواهد شد.

۵-شربت سرکه انگبین  بدن را ضدعفونی می‌کند و باکتری‌ها و قارچ‌ها را از بین می‌برد؛ این شربت فشار خون را کاهش می‌دهد و از بروز سکته های مغزی و حملات قلبی هم جلوگیری می‌کند.

۶-این شربت به رفع سوزش سردل، اسید و رفلاکس معده کمک شایانی می‌کند؛ شربت سرکه انگبین نقش موثری در برطرف کردن التهاب مفاصل –آرتریت- دارد.

۷-شربت سرکه انگبین نقش موثری در درمان بیماری‌های پوستی مانند ویتیلیگو ، خارش ، اگزما ، کهیر و پسوریازیس دارد؛ این شربت به کاهش قند و چربی خون کمک شایانی می‌کند.

۸-شربت سرکه انگبین تاثیر چشمگیری در پاکسازی کبد و دستگاه گوارش، افزایش انرژی بدن و رفع نفخ معده، کبد چرب ، گلو درد و سرفه دارد؛ این شربت باز کننده عروق و برطرف کننده عطش بوده و برای افراد صفراوی بسیار مفید است.

درخصوص سرکه انگبین بیشتر بدانیم.

شربت سرکه انگبین با توجه به عرقیجاتی که در تهیه آن استفاده می‌شود خواص خاصی پیدا می‌کند به عنوان مثال اگر این شربت با عرق شاه‌تره و کاسنی مخلوط شود برای پاکسازی کبد مفید است و در صورتی که شربت سرکه انگبین را با عرق بابونه، شیرین بیان و بومادران ترکیب کنیم موجب سلامتی معده می‌شود.

شربت سرکه انگبین اگر با آویشن و پونه مخلوط شود خاصیت آنتی‌بیوتیکی پیدا می‌کند و در صورتی‌که این شربت را با سنبل‌الطیب، گل‌گاوزبان و اسطوخودوس ترکیب کنیم آرامش‌بخش و خواب‌آور می‌شود.

شربت سرکه انگبین به همراه عرق خارشتر، خارخاسک و کرفس کلیه‌ها را پاکسازی و سنگ کلیه را دفع می‌کند و در صورتی که این شربت را با عرق گزنه، مریم گلی و شنبلیله ترکیب کنیم برای بیماران دیابتی مفید است.

اگر شربت سرکه انگبین را با عرق برگ زیتون و گردو ترکیب کنیم موجب کاهش فشار خون می‌شود و در صورتی که عرق زیره، شوید و زنیان را با این شربت مخلوط کنیم کاهش چربی خون را به همراه دارد؛ طبق توضیحات افراد می‌توانند با توجه به نوع بیماریشان عرقیجات گفته شده در بالا را جایگزین عرق نعناع کنند.

 

بهترین زمان مصرف سرکه انگبین

بهترین زمان مصرف آن ۲ ساعت پس از وعده های غذایی است.

اگر این شربت را برای درمان کبد چرب و یا سایر بیماری ها مصرف می کنید

دو ساعت بعد از سه وعده غذایی مصرف شود تا بهترین تاثیر را روی شما بگذارد.

Share this

موارد منع مصرف شربت سرکه انگبین

زنان باردار نباید این شربت را مصرف کنند؛ افرادی که دچار زخم معده هستند هم باید در استفاده از این شربت احتیاط کنند و در تهیه آن، میزان سرکه را کاهش و عسل را افزایش دهند و عرق شیرین بیان را جایگزین عرق نعناع کنند.

از تخفیف‌ها و جدیدترین‌های کلونیکو باخبر شوید:

خدمات

مشتریان

پاسخ به پرسش‌های متداول

رویه‌های بازگرداندن کالا

شرایط استفاده حریم خصوصی گزارش باگ

با کلونیکو

    اتاق خبر کلونیکو
    فروش در کلونیکو
    فرصت‌های شغلی
    تماس با کلونیکو
    درباره کلونیکو

 

 راهنمای خرید از کلونیکو

نحوه ثبت سفارش
رویه ارسال سفارش
شیوه‌های پرداخت

     هفت روز هفته ، ۲۴ ساعت شبانه‌روز پاسخگوی شما هستیم     شماره تماس :    ۰۹۰۱۲۶۵۳۵۲۱     آدرس ایمیل :    info@colonico.ir

  

فروشگاه اینترنتی کلونیکو، بررسی، انتخاب و خرید آنلاین

کلونیکو به عنوان یکی از فروشگاه های نوظهور اینترنتی با ارائه محصولات تخصصی در خصوص عسل، با پایبندی به سه اصل، پرداخت در محل، ۷ روز ضمانت بازگشت کالا و تضمین اصل‌بودن کالا موفق شده تا همگام با فروشگاه‌های معتبر کشور، به تخصصی ترین فروشگاه اینترنتی ایران در خصوص پخش عسل ارگانیک تبدیل شود. به محض ورود به سایت کلونیکو با دنیایی از انواع عسل با رایحه گلهای مختلف رو به رو می‌شوید! هر آنچه که نیاز دارید و به ذهن شما خطور می‌کند در اینجا پیدا خواهید کرد.

استفاده از مطالب فروشگاه اینترنتی کلونیکو فقط برای مقاصد غیرتجاری و با ذکر منبع بلامانع است. کلیه حقوق این سایت متعلق به کلونیکو می‌باشد.